رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران با يادآوري اينكه مازندران پيشتاز تدوين طرح جامع مسكن در كشور بوده است از تاييد اين طرح در وزارت مسكن و شهرسازي خبر داد.
در پيش از ظهر امروز سومين روز از سي و يكمين دهه پيروزي انقلاب اسلامي، اداره مسكن و شهرسازي بهشهر بهطور رسمي كار خود را آغاز كرد.
با حضور رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران، فرماندار و مديران اجرايي مربوطه در شهرستان بهشهر، پنجمين اداره مسكن و شهرسازي استان مازندران فعاليت خود را آغاز كرد.
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران در مراسمي كه به همين منظور در سالن اجتماعات فرمانداري بهشهر برگزار شد، اظهار داشت: نداشتن ادارات زير مجموعه سازمان مسكن و شهرسازي در شهرستانها يكي از دغدغههاي ما بود كه در قالب مصوبهاي در دور دوم سفر هيئت دولت به مازندران توانستيم مجوز استقرار اين ادارت را داشته باشيم.
سيد رسول رسولي با بيان اينكه اين مجوز در ابتدا به صورت نمايندگي بود اما با پيگيريهايي كه داشتيم اكنون به ادارات مسكن و شهرسازي تبديل شد، تشريح كرد: كمتر كردن مسائل دست و پا گير و بهره گيري از استعدادهاي خوب هر شهرستان يكي از اهداف ما در اين بخش بود و نخستين استان كشور هم به لحاظ شروع فعاليت و هم به لحاظ تعداد شهرستانهاي بهرهمند از ادارات مسكن و شهرسازي هستيم.
وي تصريح كرد: حمايت دولت از اقشار كم درآمد و كيفيسازي ساختمانها از آموزش كارگران گرفته تا بيمه كيفيت و توليد انبوه سازي مسكن از مهمترين دغدغههاي مسكن و شهرسازي است و بيشتر فعاليتهاي سازمان به مسكن مهر اختصاص دارد.
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي مازندران در بخش آموزش و بيمه كيفيت توضيح داد: به ازاي هر واحد ساختماني كه بيمه كيفيت شود، 150 هزار تومان يارانه كيفيت شامل آن ميشود و در بخش آموزش كارگران تاكنون براي 20 هزار كارگر ساختماني در مازندران كارت مهارت صادر شده است.
رسولي با يادآوري اينكه استان مازندران پيشتاز تدوين طرح جامع مسكن در كشور بوده است از تاييد اين طرح در وزارت مسكن و شهرسازي خبر دارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود درباره تدابير جديد وزارت مسكن، گفت: اعطاي تسهيلات مسكن مهر به واحدهاي در حال ساخت يا واحدهايي كه قصد اضافه كردن ساختمان جديدي را دارند از سياستهاي حمايتي دولت در ساخت و ساز مسكن است همچنين انبوه سازاني كه ساختمانهاي آنها نيمه كاره مانده است ميتوانند با سازمان مسكن و شهرسازي وارد مذاكره شوند تا طرحهاي آنها را به مسكن مهر تبديل كنيم و از تسهيلات آن برخوردار شوند.
رسولي يادآور شد: تا كنون در پنج شهر مازندران اداره مسكن و شهرسازي راه اندازي شده است و بهزودي در ساير شهرستانها هم انجام ميشود.
فرماندار بهشهر هم در سخناني خواستار استقلال بيشتر ادارات مسكن و شهرسازي و حمايت همه جانبه سازمان از ادارات تابعه خود در شهرستانها شد.
محمد تقي باقري با بيان اينكه ادارات مسكن و شهرسازي يكي از پركارترين ادارات هستند، اظهار داشت: پيگيري بيشتر واگذاري اراضي دولتي به مسكن مهر، جلوگيري از رفت و آمدهاي غير ضروري به سازمان مربوطه همچنين حمايت از انبوه سازان و مسائل مربوط به كميسوين ماده پنج از ضروريات استقرار اين ادارات بود كه اميدواريم علاوه بر رسيدگي به اين موارد شاهد توسعه شهري باشيم.
معارفه مهدي نصيري خليلي به عنوان رئيس اداره مسكن و شهرسازي بهشهر سپس افتتاح اين اداره، پايان بخش مراسم صبح امروز بود.
بابت خريد تجهيزات اداره مسكن و شهرسازي بهشهر 5 ميليون تومان هزينه شد.
اداره مسكن و شهرسازي بهشهر در چهارراه گرگان جنب بازار روز امام رضا(ع) واقع است./فارس